tips og tricks til både

Få en brugt aluminiumsfiskerbåd – gratis

Jeg har forklaret andetsteds, hvorfor jeg tror, ​​aluminium er den eneste vej at gå, når man køber en fiskerbåd. Der er en stak af grunde til, hvorfor aluminiumsfiskerbåde laver de bedste både.

Men jeg er sikker på, at du har fundet ud af, at nye aluminiumsbåde ikke er billige, hvis du har lavet nogle lektier. Af alle de grunde, jeg har forklaret om, hvorfor aluminiumsbåde laver de bedste både, er aluminiumsfiskerbåde ekstremt populære, og udbud og efterspørgsel er hvad det er, hvilket gør aluminiumsbåde meget dyre, når de køber helt nye.

Der er dog nogle rigtig gode grunde til at købe en brugt aluminiumsfiskerbåd, og hvis du gør det rigtigt, kan du endda få din fiskerbåd gratis, når du har solgt den. Tillad mig at forklare.

At købe en brugt fiskebåd er langt billigere end at købe en ny båd. Som alt andet, når du køber nyt, betaler du en præmie for det. Når du køber en ny bil, mister du en stak penge, den dag du kører den ud af udstillingslokalet, og du ville sandsynligvis ikke være i stand til at sælge den for, hvad du betalte for den, selvom den ikke har nogen kilometer på den.

Det er præcis det samme med fiskerbåde. Når du køber en ny båd, vil du med det samme miste en del penge. Så du kan garantere, at når du kommer til at sælge den nogle år frem, sandsynligvis fordi du vil have en større, er du sikker på at tabe nogle penge.

Men hvis du køber en brugt aluminiumsfiskerbåd, er chancerne temmelig gode for, at den vil koste dig lidt eller intet, når du først har solgt den. Jeg bruger min egen erfaring som eksempel. Jeg købte en brugt 12 fods brugt aluminiumsfiskerbåd for 2 år siden. Jeg har brugt den til en del fisketure i den tid, og har 2 børn, så efterhånden som de vokser, begynder jeg at tænke på at købe en større båd.

Jeg er for nylig begyndt at kigge på priser på brugte aluminiumsbåde og er ret overbevist om, at min båd er lige så meget værd, hvis ikke en brøkdel mere, end hvad jeg betalte for den for 2 år siden. Så når jeg sælger det, forudsat at jeg får hvad jeg betalte for det, har jeg ikke betalt noget for 2 års brug af min fiskerbåd. Det ville aldrig være sket, hvis jeg købte min båd helt ny. Så faktisk har jeg haft min fiskerbåd i 2 år gratis.

Dette skyldes, at aluminiumsbåde er ret bombesikre og holder evigt. Så de bevarer deres andenhåndsværdi særdeles godt. En god aluminiumsbåd vil holde længe nok, så hvis du beholder den, kan du sandsynligvis gøre den til dine børn. Så de forringes ikke for meget med tiden. Det betyder, at selv en ældre båd sandsynligvis er i god stand, og derfor vil have god værdi.

Selvfølgelig skal du passe på din båd, hvis du har banket den rundt og fyldt den med buler eller ridset lakken meget, vil den ikke bevare sin værdi.

Og selvfølgelig skal du købe godt, hvis du betaler for meget for din båd, så får du det ikke tilbage, når du sælger. Men forudsat at du køber en fantastisk brugt aluminiumsfiskerbåd til en rimelig pris, er chancerne temmelig gode for, at det ikke vil koste dig meget, eller noget, i løbet af den tid, du har fået din båd, hvis du behandler den godt.

Sådan køber du en brugt aluminiumsfiskerbåd, helt gratis.

[

Leave a Comment